ممانعت از حضور حماسی و با شکوه مردم در صحنه حساس و سرنوشت ساز انتخابات و ایجاد آفت و چالش در این عرصه، دو راهبرد اصلی جبهه کفر و استکبار در قبال انتخابات است.
به گزارش جهان، دو گزینه ای که به لحاظ اهمیت مشارکت حداکثری مردم در عرصه انتخابات ، همچنان در راس هرم پیشنهادی اتاق فکر دشمنان انقلاب اسلامی در عرصه تضعیف اقتدار نظام اسلامی قرار دارد و بنا به تاکید رهبرمعظم انقلاب در این دو راهبرد نیز سهم پادوها و پیاده نظام جبهه کفر و استبداد نیز همچون فتنه 88 ، بسیار پر رنگ و برجسته ترسیم شده است.
- راهبرد تحریم انتخاباتی ، با هدف حذف گزینه مردم از صفحه انقلاب پادوها و پیاده نظام این جبهه
در راهبرد نخست که سابقه ای به اندازه عمر انقلاب دارد ، دشمن تلاش دارد از طرق مختلف با تحریم انتخابات به ایجاد شکاف بین بدنه حاکمیت و ملت بپردازد . چنانکه با ممانعت از حضور ملت درپای صندوق های رای و برپایی یک مشارکت حداقلی و بی روح ، پای مردمی حکومت را لنگ کند . از آنجا که مجلس شورای اسلامی به لحاظ قرار گرفتن در راس امور از جایگاهی راهبردی در بدنه نظام برخوردار است ، لذا عدم مشروعیت مردمی آن در پرتو حضور یک انتخابات کم رنگ ، یک نقطه ضعف جدی برای آینده نظام محسوب می شود .
در این گزینه دشمن به واقع به دنبال حذف مردم از عرصه صیانت از انقلاب و همراهی با نظام اسلامی است . زیرا نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم مقتدرانه آن در طول 33 سال گذشته موضوعی است که همواره به عنوان قدرت نرم جمهوری اسلامی مورد توجه ویژه طراحان و نظریه پردازان غربی بوده است . چنانکه حضور بهنگام و آگاهانه ملت در عرصه های مختلف و همراهی با رهبری و مسئولان ارشد نظام ، نقش راهبردی و ویژه ای در برون رفت از چالش ها و خنثی سازی توطئه های دشمنان در طول سال های پس از انقلاب داشته است .
اما از آنجا که انتخابات مبین آشکار پیوند حاکمیت با ملت و نشان از نقش آفرینی ملت در سر نوشت کشور و مشروعیت مردمی مسئولان نظام است ، لذا حضور مردم در این عرصه از حساسیت های ویژه ای برای دوستان و دشمنان انقلاب برخوردار است . برگزاری یک انتخابات با شکوه و برخوردار از مشارکت حداکثری در کشور ، به لحاظ اینکه نوعی همه پرسی ملی در عرصه بین المللی نیز به شمار می رود ؛بزرگ ترین و محکم ترین حصار مصونیت از انقلاب و نظام به شمار می رود . لذا تشکیل یک مجلس صالح ، سالم و قوی در پرتو حضور حد اکثری مردم نیز به علت اثر گذار مستقیم بر بخش های مختلف اداره کشور از این ویژگی مستثنی نیست . رهبر معظم انقلاب نیز در خطبه های نماز جمعه 14 بهمن این موضوع را مورد تاکید و توجه قرار دادند که « هرچه حضور در انتخابات بیشتر و پای صندوق های رای شلوغ تر باشد، اعتبار کشور بالا خواهد رفت و مصونیت کشور بالا می رود.»
حضور حماسی مردم در همه پرسی ملی 22 بهمن که هر ساله در سراسر کشور با شکوهی خاص برگزار می شود و همچنین حماسه آفرینی ملت در عرصه های حساس و کلیدی همچون 23 تیر و 9 دی اهمیت حضور مردم در صیانت از انقلاب را به خوبی تداعی کرده است . چنان که تمام تلاش های چند ساله اتاق فکر دشمنان نظام در پرتو این حضور حماسی ناکام ماند و بایکوت شد .
لذا در طول 33 سال گذشته آمریکا ، رژیم صهیویستی و دولت های دنباله رو سیاست های آنها همواره در راستای جدا سازی ملت ایران از حکومت و عمق بخشیدن به شکاف بین مسئولان و ملت ، به شیوه های گوناگونی متوسل شده اند . چنانکه قرارگاه فرماندهی جبهه کفر برای عقب نشینی مردم از خط مقدم انقلاب در هر سه حوزه جنگ سخت ، جنگ نرم و جنگ نیمه سخت ، عملیات های آفندی گسترده و پیچیده ای را علیه ایران اسلامی عملیاتی کرده است .
در راستای تقویت تنگناهای اقتصادی و اعمال فشار بر زندگی و معیشت مردم و در نهایت زمینه سازی برای سرپیچی مدنی نیز دشمنان به گزینه تحریم های ظالمانه و یک طرفه متوسل شدند . طوری که تحریم به عنوان فضای حد واسطی بین جنگ و صلح در طول 33 سال گذشته در کنار سایر فعالیت های دشمنان ، برای به زانو در آوردن انقلاب و فلج کردن بخش های حساس و حیاتی کشور به عنوان یک اهرم فشار به جد مورد توجه بوده است . بنابراین دشمنان با تکیه بر راهبرد تحریم انتخاباتی به واقع با هدف حذف مردم از عرصه سیاسی کشور به دنبال تبلیغ و ترویج یک حکومت دیکتاتوری و غیر مردمی در ایران اسلامی هستند .
اما از آنجا که دولت آمریکا ، رژیم صهیونیستی و سایر دولت های دنباله رو آنها در حوزه منطقه ای و فرا منطقه ای با چالش مشروعیتی و هویتی مواجه هستند ؛ لذا عرضه یک جمهوری اسلامی فاقد پشتوانه و مشروعیت مردمی به جهان برای انها بسیار مهم و راهبردی است . طرح این مدل در شرایط موجود نیز از دو منظر مهم و قابل توجه است .
1-1)جمهوری اسلامی نه تنها در پرتو پیوند مردم و رهبری از توانمندی های لازم برای حفظ موجودیت خود در برابر طرح ها ، تهدیدات و تحریم های گسترده و سنگین برخوردار است ، بلکه امروزه در پرتو بیداری اسلامی در میان کشورهای جهان نیز به نقطه امید و آرزوی ملل مسلمان تبدیل شده است. لذا دشمن برای حذف نقش جمهوری اسلامی در این عرصه و جلوگیری از تکرار انقلاب اسلامی در میان کشورها به راهبرد تضعیف جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی همت گمارده است .
2-1)همان طور که رهبر معظم انقلاب طی یک ادبیات خاص نیز بارها اشاره نموده اند ، مدل حکومت مردمی در جمهوری اسلامی بر ساختار مردم سالاری دینی بنا نهاده شده است و مردم سالاری دینی نیز به حرف و سخن محدود و محصور نمی شود ، بلکه می بایست در عرصه های مرتبط با حکومت بروز و ظهور نماید . از جمله این صحنه ها که به لحاظ اثرگذاری مستقیم مردم در اداره حکومت ، می توان به عنوان نماد شاخصی از مردم سالاری دینی روی آن تکیه کرد موضوع انتخابات به عنوان نقطه پیوند حکومت و ملت است . بنابراین صحنه پرشکوه انتخابات به واقع در تبیین مدل حکومتی و تقویت مشروعیت مردمی نظام اسلامی نیز به شمار می رود .
در این راهبرد نیز دشمن علاوه بر بسیج وسیع امکانات در حوزه جنگ نرم - به ویژه در عرصه رسانه ها و فضای مجازی- از پادوها و پیاده نظام جبهه کفر نیز در داخل و خارج کمک گرفته است .
2-راهبرد تقویت چالش ها و آفت های انتخاباتی ، با هدف مصادره حضور حماسی ملت
اما در کنار فعالیت های گوناگون شبکه های پیچیده ، گسترده و مخوف صهیونیستی برای ممانعت از حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای ، تلاش برای ایجاد چالش و آفت در عرصه انتخابات یا بزرگنمایی و تقویت تخلفات احتمالی در این عرصه از دیگر مواردی است که در دستور کار این شبکه ها قرار دارد.
در راهبرد نوپای دوم نیز که برای نخستین بار با همراهی سران فتنه در جریان حوادث پس از انتخابات در تاریخ کشور به طور گسترده ای عملیاتی شد ، دشمن در واقع تلاش دارد فرصت انتخابات را به چالش و تهدیدی برای نظام تبدیل کند و شکست در راهبرد اول را جبران کند . چنانکه وقتی علی رغم انتظارات و تصور دشمن ، حضور گسترده ملت در پای صندوق های رای ، منجر به خلق یک انتخابات با شکوه و پر رونق شد ، دشمنان از طریق این راهبرد در صدد انتقام بر آمده و در صدد ایجاد یا تقویت چالش ها و آفت های انتخاباتی بر می آیند .
در این راهبرد دشمنان برای مصادره حضور حماسی مردم در مهم ترین عرصه صیانت از انقلاب و بهره برداری سیاسی از وضع موجود وارد میدان شده و با همکاری و همراهی پادوها و پیاده نظام جبهه کفر به تقویت چالش ها و آفت های انتخاباتی مبادرت می ورزند . در این میان نیز نقش پادو ها و پیاده نظام دشمن ، در داخل کشور همچنان پر رنگ و مؤثر است و سرمایه گذاری بر روی ریزش های انقلاب ، توبه کار از انقلاب و پشیمان از انقلاب با هدف مهار حرکت انقلاب از طریق نیروهای برخوردار از سوابق انقلابی نیز به طور ویژه در دستور کار قرار دارد .
در این سناریو نیز استفاده از اپوزیسیون داخل نشین ، نفوذی ها و ریزش های انقلاب ، همچون گذشته مورد نظر دشمن بوده و دشمن تلاش دارد ، از نیروهای داخلی تحت عنوان پیاده نظام و پادو به اهداف مورد نظر برسد . لذا در حوزه انتخابات و رقابت های انتخابی نیز این موضوع به طور ویژه در انتخابات دهم ریاست جمهوری شکل جدی و گسترده به خود گرفت. طوری که دشمن برای بهره برداری از ((فرسوده های انقلاب)) ، مخصوصا نیروهای شاخص و برخوردار از سوابق و مسئولیت های انقلابی حساب ویژه باز کرد و تلاش کرد از طریق سران فتنه مردم را در مقابل نظام قرار دهد .
هشدار رهبرانقلاب در نمازجمعه 14 بهمن ، به بازندگان رقابت های انتخاباتی دور نهم مجلس شورای اسلامی نیز بر همین موضوع اشاره دارد .(( کسانی که رأی نمی آورند کاملاً مراقبت کنند کلاهی که بر سر رای نیاوردگان سال 88 رفت بر سر آنها نرود و فریب نخورند.))
اما این افراد با هر نوع سابقه انقلابی گری و مبارزاتی و برخورداری از هر نوع جایگاه و حضور در مسئولیت های مختلف در نظام اسلامی ، بنابر آنچه رهبر معظم انقلاب به صراحت و کرات در مورد سران فتنه فرمودند و در دیدار با مردم انقلابی قم در 19 دی آن را مورد تاکید مجدد قرار دادند ؛ همراه کنندگان با دشمن مرتکب چند گناه شاخص ، برجسته و نابخشودنی1 می شوند .
چنان که برهم زدن امنیت عمومی 2امید وار کردن دشمن3 ، دل شاد کردن دشمن ، تحمیل هزینه بر نظام4 ، به چالش کشیدن نظام اسلامی 5، عدم تمکین از رای مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب 6 از جمله گناهان عمده و شاخص سران فتنه در حوادث پس از انتخابات از منظر رهبر معظم انقلاب است . این افراد تحت عنوان پادو ها و پیاده نظام جبهه کفر تلاش داشتند با طراحی پروژه تقلب و تزریق یاس و ناامیدی در بدنه ملت ، مردم را حکومت جدا و در مقابل نظام قرار دهند ، که توسط همین ملت نیز برای همیشه تاریخ تبرئه شدند .